muzee logo muzee banner permeke banner

Franklin Sleuyter FoundationBeste,

Wij willen graag uw aandacht vragen voor een bijzonder evenement van de Franklin Sleuyter Foundation.  Mu.ZEE steunt dit evenement.

De FS Foundation voert sinds 2011 actie rond orgaandonatie in Vlaanderen en wil er mee voor zorgen dat voor eind 2013 minstens 200.000 Vlamingen zich registreren als orgaandonor. Eén keer per jaar doet de FS Foundation beroep op uw hart en vrijgevigheid en in ruil krijgt u een exclusief feest én een unieke kunstveiling aangeboden.  Deelnemende beeldende kunstenaars dit jaar zijn o.a. Nick Ervinck, Matthieu Lobelle, Mieke Teirlinck, Xavier Tricot, Robin Vanbesien, Fernand Vanderplancke,  Anne-Mie Van Kerckhoven en Yves Velter.

U kan daar als kunst- en/of feestliefhebber ook bij zijn. Kostprijs is 200 euro per persoon (BTW inclusief). U kan met uw bedrijf ook een tafel van 10 personen reserveren. De kostprijs blijft 200 per persoon. Als u dit wenst wordt uw bedrijfslogo op de fundraisingpagina geplaatst. Zo kan u aan de wereld laten weten dat orgaandonatie uw bedrijf nauw aan het hart ligt.
Inschrijven kan via de downloadbare pdf op deze pagina of via info@fs-foundation.be met vermelding van naam, aantal personen en facturatie-adres.  Betalen doet u na ontvangst van de factuur.

Op het programma:
19/10/2012 - Kursaal Oostende :
19u00: exquise champagnereceptie met swingende muziek van Boogie Phil Trio
20u30: verwelkoming door de voorzitter en 4-gangen diner met aangepaste wijnen en jazzy klanken. Tussendoor veiling van de kunstwerken ten voordele van de FS Foundation.
23u30: Eddy et les Vedettes doen live de t-dansants van vroeger herleven. Daarna lounge,  afterparty en open bar tot 02:00
 
Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen.
Namens de FS Foundation

meer info ยป

Mu.ZEE | Romestraat 11 | 8400 Oostende
www.muzee.be 

Uitschrijven