muzee logo muzee banner permeke banner

Afterparty tentoonstelling Anne-Mie Van KerckhovenNa de opening van de tentoonstelling Anne-Mie Van Kerckhoven  is er vanaf 21.00u een party in 'Vrijstaat O' georganiseerd door Mu.ZEE met Dj's Anne-Mie Van Kerckhoven, Phillip Van den Bossche en Tim Vanhamel.
Iedereen welkom!
Toegang is gratis.

meer info »

Lezing nieuwe topstukkenvleugelOp 28 februari 2012 van 14 tot 17u.

Een situering van de kunstwerken in de nieuwe topstukkenvleugel – ook de kunstenaars Anne-Mie Van Kerckhoven, Lucy McKenzie, Harald Thys en Jos de Gruyter worden even aangehaald en gesitueerd binnen het verhaal. Afgerond met een bezoek aan de topstukkenvleugel.

Lezing door docente Anne Marie Kinds.
5 Euro pp (bezoek tentoonstellingen Mu.ZEE incl.)

Inschrijvingen Mu.ZEE, info@muzee.be, tel 059 24 21 91

meer info »

Cursus beeldhouwen ‘een museaal reliëf’.In deze cursus leren we het beeldhouwkundig proces van het maken van een schets tot de uitvoering van een reliëf in gips. We vertrekken vanuit de rijke collectie van Mu.ZEE en bespreken enkele sleutelwerken met betrekking tot deze workshop. Een werk uit de collectie wordt gedurende de workshop geadopteerd en vormt het vertrekpunt voor een reliëf in klei. Er wordt gewerkt met boetseerklei. We verkennen dit materiaal, we leren een éénvoudige gipsen mal te maken en een gipsen afgietsel als eindresultaat.
Door kunstenaar Robin Vermeersch

3, 10, 17 en 24 maart – 14 tot 17 uur, Ensoratelier.
4 sessies aan 45 euro pp (materiaal incl.)

Inschrijvingen Mu.ZEE, info@muzee.be, tel 059 24 21 91

meer info »

Mu.ZEE | Romestraat 11 | 8400 Oostende
www.muzee.be 

Uitschrijven