muzee logo muzee banner permeke banner

Saddie Choua nodigt u uit! Nu zondag om 15u!

http://mailing.encima.be/mediastorage/FSImage/6483/DR.jpg

Naar aanleiding van de finissage van de tentoonstelling The Chouas - A Work in Progress, nodigt Saddie Choua u uit om een rondleiding te volgen doorheen haar tentoonstelling met als gids : dr Petra Van Brabandt 
Grijp deze unieke kans en schrijf je in!

Dr Petra Van Brabandt is filosofe. Ze werkt op Sint Lucas Antwerpen waar ze semiotiek, cultuurkritiek en kunsttheorie doceert. Ze doet onderzoek naar de sociale contexten van kunst, en is lid van de onderzoeksgroep Art&Narrativity.

The Chouas – A Work in Progress is een niet-eindigend levenswerk in episodes, een kunstwerk waarin de vervreemding bij de migrantenfamilies in Europa, de zelfportretten van de Diaspora, de schimmen van het thuisland worden onderzocht in verschillende verhaallijnen en communicatiemiddelen, narratieven die breken met de honger naar exotisme. Het werk refereert o.a. aan soapseries, reclame en andere populaire formats. De uitdaging ligt echter in het tonen van ‘situaties’ die de machtsstructuren zichtbaar maken achter de stereotiepe beelden die wij ons eigen maken en reproduceren.  In ‘ The Chouas’ is het medium niet alleen een communicatiemiddel, maar het medium is ook de boodschap.

Inschrijven via info@muzee.be
Vlug inschrijven is de boodschap, aangezien de groep beperkt wordt tot 30 deelnemers! 
Zondag 25 september – 15 uur – €7,50

Foto : Dr Petra Van Brabandt

meer info ยป

Mu.ZEE | Romestraat 11 | 8400 Oostende
www.muzee.be 

Uitschrijven