muzee logo muzee banner permeke banner

Unieke voorstelling Jan Fabre (i.h.k.v. Expo De Zee)

http://mailing.encima.be/mediastorage/FSImage/5082/2395_37_3_845_599_FSImage_banner_813_525_140401_Fabre_Atendsattendsattends028_-_Cedric_Charron.jpg

ATTENDS, ATTENDS, ATTENDS, ... (POUR MON PÈRE)

Jan Fabre - Troubleyn (i.h.k.v. Expo De Zee)

Datum: vrijdag 12 december 2014
Uur: 20.30 u
Zaal: CC De Grote Post
- Hendrik Serruyslaan 18a Oostende

Jan Fabre laat zich graag inspireren door zijn ‘krijgers van de schoonheid’. Dit vertaalde zich in de loop der jaren naar een aanzienlijke reeks soloprojecten, zowel danssolo’s als theatermonologen -­‐ of een mix van beide.

In de lente van 2014 creëerde Jan Fabre een nieuwe danssolo, dit keer voor Cédric Charron. Deze uitzonderlijke danser/performer met Bretoense roots en ex-­‐student PA.R.T.S. is al meer dan tien jaar een vaste waarde in Fabres gezelschap Troubleyn en de Fabre teaching Group. Een eerste samenwerking kwam tot stand in 1999 bij de creatie van ‘As long as the world needs a warrior’s soul’. Nadien werkte Cédric Charron mee aan tal van spraakmakende producties zoals de opera ‘Tannhäuser’ en de grote zaal-­‐producties ‘Je suis sang’, ‘The Crying Body’, ‘L’Histoire des larmes’, ‘Orgy of Tolerance’ en ‘Prometheus-­Landscape II’.

Deze voorstelling vindt plaats in het kader van de tentoonstelling De Zee, die loopt van 23 oktober 2014 tot en met 19 april 2015. Voor meer info over De Zee: Klik op deze link.

CREDITS

Tekst, regie, choreografie Jan Fabre. Performance Cédric Charron. Muziek Tom Tiest. Dramaturgie Miet Martens. Licht Jan Fabre, Geert Van der Auwera.Kostuum Jan Fabre, Andrea Kränzlin. Productieleiding Ilka De Wilde. Vertaling naar het Frans Michèle Deghilage. Productie Troubleyn / Jan Fabre. Co-productie Festival Montpellier Danse


Bestel uw tickets via deze link.

meer info ยป

Mu.ZEE | Romestraat 11 | 8400 Oostende
www.muzee.be 

Uitschrijven