muzee logo muzee banner permeke banner

Ouders naar theater, kinderen naar Mu.ZEE!

http://mailing.encima.be/mediastorage/FSImage/3719/41leopoldii1.jpg

Op 21 september opent in Mu.ZEE de tentoonstelling 'Omdat ik geen beeld ben' Hugo Claus.
De tentoonstelling loopt tot 5 januari 2014. Naar aanleiding hiervan toont CC De Grote Post  'Het leven en de werken van Leopold II'.

Op zondag 22 september kunnen ouders om 15u genieten van deze theatervoorstelling 'Het leven en de werken van Leopold II' terwijl hun kinderen vanaf 6 jaar in Mu.ZEE een gidsbeurt en aansluitende workshop volgen rond het beeldend werk van Hugo Claus. 

‘Het leven en de werken van Leopold II’ is een opvoering van een vergeten Claus-stuk over het koloniale verleden van België. Regisseur Raven Ruëll wierp het historische juk af en ging op zoek naar ‘de mens’ Leopold II. Uiteindelijk vond hij een synthese tussen het persoonlijke en het politieke, in een voorstelling die jaren na haar creatie nog altijd een geweldig feest is. Met onder andere Bruno Vanden Broecke en Koen De Graeve.

Praktisch: vertrek onder de deskundige begeleiding van De Grote Post-vrijwilligers om 15u in de lokettenzaal van cultuurcentrum De Grote Post. De kinderen komen terug naar het cultuurcentrum tegen het einde van de theatervoorstelling onder dezelfde zorgzame begeleiding.

Een boeiende zondag voor de hele familie! 
Meer info? Mail naar benieuwd@degrotepost.be
i.s.m. Mu-zee-um vzw
meer info ยป

Mu.ZEE | Romestraat 11 | 8400 Oostende
www.muzee.be 

Uitschrijven