muzee logo muzee banner permeke banner

Toptentoonstelling!

http://mailing.encima.be/mediastorage/FSImage/3573/Board.jpg

Het sterrenalfabet van E.L.T. Mesens vanaf 6 juli!

Dada en surrealisme in Brussel, Parijs en Londen

Edouard Léon Théodore Mesens was de man die René Magritte zijn internationale bekendheid gaf en Engeland kennis liet maken met het surrealisme. Hij was één van de grote surrealistische bezielers en kunstenaars uit de toenmalige Belgische en internationale kunstscène.

Ontdek dada en het surrealisme in Brussel, Parijs en Londen. De tentoonstelling Het sterrenalfabet van E.L.T. Mesens bevat talrijke kunstwerken, geschriften en fotodocumenten van René Magritte, Man Ray, Lee Miller, Paul Klee, Max Ernst, Pablo Picasso, Salvador Dalí, Paul Delvaux, Yves Tanguy, Amedeo Modigliani, Desmond Morris, Kurt Schwitters en vele vele anderen!  

meer info »

Mu.ZEE bijt zaterdag de spits af!

http://mailing.encima.be/mediastorage/FSImage/3574/fit_300_168_75407.jpg

Tijdens de zomermaanden organiseert de dienst Cultuur Stad Oostende wekelijks een museumnocturne. Elke zaterdag kun je een museum in Oostende ontdekken na sluitingstijd. Op je nachtelijk pad kun je de expo's bezoeken, een lezing bijwonen of aansluiten bij een rondleiding.

06 juli: Mu.ZEE, Romestraat 11 
Mu.ZEE bijt de spits af met de opening van de expo ‘Het sterrenalfabet van E.L.T. Mesens - Dada en surrealisme in Brussel, Parijs en Londen’. Op de opening kun je een rondleiding volgen om 18.00 en 19.00 uur. Inschrijven hiervoor is niet nodig. 
meer info »

Publieksactiviteiten : voor elk wat wils!

http://mailing.encima.be/mediastorage/FSImage/3578/Mu.Zee_passie_2_vernissage_15.jpg

Tijdens onze zomertentoonstelling van E.L.T. Mesens hebben we een zeer ruim aanbod van publieksactiviteiten!


Nocturnes, filosofische wandelingen, gezinsrondleidingen, poëziewandelingen, enz. je kan het allemaal beleven in Mu.ZEE.

Klik op onderstaande link (meer info) en ontdek hier alles over...
meer info »

Fan van Mu.ZEE

http://mailing.encima.be/mediastorage/FSImage/3576/download.jpg

Wil je ook fan worden van Mu.ZEE? Ga dan naar de Kunstmuseum aan Zee fanpage en klik op "vind ik leuk" : https://www.facebook.com/pages/Kunstmuseum-aan-zee/183069688014

En Twitter met ons mee #muzee!

meer info »

Mu.ZEE | Romestraat 11 | 8400 Oostende
www.muzee.be 

Uitschrijven